Lucias

Direktlänk till inlägg 5 september 2008

Kolla kolla vad jag fick idag!!!!

Av Maria - 5 september 2008 18:43

En alldeles ny och underbar väska från Persiljas verkstad!!! Den är helt grymt snygg, jag måste redan i kväll installera mig i den. Och inte nog med det Persilja hon skickar alltid med någon liten överraskning och den här gången var det en väldans fin sjal!! Jag är helt till mig över det här. Kastade mig ut på altanen för att fota det nya.

Persiljeväska


Ja ni ser ju själva hur fin den är. Och Persilja borgar för kvalitet dessutom. Jag har nämligen två väskor från henne sedan tidigare. Flitigt använda.


Persiljeväska


Jag kan inte låta bli att visa en bild till lite närmare den här gången. Och jag säger bara bollfrans! Det är hur fint som helst!!


Persiljesjal


Och så här glad och fin blev jag i sjalen : ) Väskan är på plats över axeln dessutom. Grannarna måste tro jag är galen som står och fotar mig själv med sjal och väska på altanen, hahahahaha.


I övrigt har jag haft svarta klackilackisar på mig idag. Ett fynd från Indiska. Halva reapriset 99 kr! Det är inte varje dag jag har skor med högre klack men det var lite fint till knallrosa strumpbyxor, inte så damigt om ni förstår vad jag menar.


Klackilackisar


Som direkt tagen ur en påse engelsk konfekt : ) Dom där runda rosa ni vet med svart i mitten.


Blommig kjol


Till det hade jag en blommig kjol från HM, köpt för typ tusen år sedan men fortfarande gångbar lite då och då.



 
 
Camilla

Camilla

5 september 2008 19:38

Vilken lycka med sån snygg väska. Vilka härliga färger du har!!! Kul att ha en egensydd väska som ingen annan har. :) (Om jag förstår det rätt så gör hon väskorna på beställning).
Ha en skön helg nu, vad ni än hittar på. Här ska jag greja vidare i vardagsrummet och chocka mig själv med lite färg på gardinerna i alla fall. =)
K R A M!

http://camillaslillablogg.blogspot.com

 
Ingen bild

Lucia

5 september 2008 19:52

Camilla: Väskorna syr hon upp och lägger ut i sin webbutik. Det bästa är att jag inte behöver beställa, de är i min smak redan från början : )) Blir spännande att se vardagsrummet efter helgen! Kram!

 
Ingen bild

Persiilja

5 september 2008 21:46

Allt klär en skönhet, och scarfsen/väskan klädde dig! Om jag skickar de gäng scarfsar jag knåpat ihop ikväll kanske du kan fota dig på altanen i dem. Grannarna behöver nåt att undra över!!! Hahaha! ÄR såå less på min gamla fotomodell!!!

 
Ingen bild

Lucia

6 september 2008 09:53

En tackar för allt smicker: ) Skicka hit scarfsarna bara, jag laddar upp på altanen direkt för en photosession. Tusen tack för snabb leverans oxå! Du är bäst! Pengar sätts in idag. kramkram

 
Liz

Liz

6 september 2008 19:13

Tjusigt!

http://www.lizwennberg.blogspot.com

 
Ingen bild

Lucia

11 september 2008 18:59

Liz: Jaaa visst är den riktigt snygg!

 
Nergårds-Emma

Nergårds-Emma

13 september 2008 20:38

Du är så snygg i alltihop! Kul att du alltid lyckas hitta så mycket i vackra Lucia-färger :-)

http://nergardsemma.blogg.se

 
rosalucia

rosalucia

13 september 2008 21:18

Grym väska!! Och en härligt färgglad och energigivande blogg! Tack.

http://rosalucia.bloggagratis.se

 
rosalucia

rosalucia

14 september 2008 10:42

Vilken härlig färgglad blogg!!!! Ger energi.

http://rosalucia.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Lucia

14 september 2008 14:26

Nergårds-Emma: Roligt att du också gillar Persiljas alster!

Rosalucia: Tack söta du för uppmuntrande ord! Välkommen till bloggvärlden! Jag har varit in till dig och lämnat ett litet avtryck : )

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 25 november 2010 19:32

Gudars skymning så underbart det var i Göteborg härom veckan! Jag var där med jobbet på en mässa i fyra dagar. Självklart passade vi på att shoppa också OCH att besöka Prickig katt. En uuuuuuuunderbar affär med en fantastisk människa i form av kvinna...

Av Maria - 9 november 2010 18:19

...av lycka!!!! Har idag blivit ägare till förmodligen världens finaste, coolaste, härligaste väska! En "äkta" Persilja är det!!!! Det ni! Min fjärde i ordningen faktiskt och jag tycker att den slår alla rekord. Kommer definitivt bli favoriten. Den k...

Av Maria - 28 oktober 2010 20:20


Glömde berätta att jag även hade den finaste av klänningar på idag. Ett bra bak kräver sin klänning.      ...

Av Maria - 28 oktober 2010 20:04


Ikväll har jag bakat de finaste grahamsbullar ett öga har skådat. Om de dessutom är goda är det ett extra plus.        Grahamsbullar ( 10 st i receptet men jag gjorde 20 på en sats. De blev lagom stora) Det här behöver du: 50 g jäst 25 ...

Av Maria - 24 oktober 2010 16:26

Det minsta rummet i vårt hus är det jag är mest nöjd med faktiskt. Jag skulle nog inte passa att ha ett hus med massor av stora rum. Det blir på något vis så kalt och omysigt. Det minsta rummet är vårt sovrum och består i stort sett bara av en stor s...

Ovido - Quiz & Flashcards